Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Taşcı'dan Teşekkür Açıklaması

Dünya 05.04.2024 - 14:52, Güncelleme: 05.04.2024 - 14:52 5749 kez okundu.
 

Taşcı'dan Teşekkür Açıklaması

Taşcı'dan Teşekkür Açıklaması

Cumhur İttifakı MHP Gülnar Belediye Meclis Üyesi Rasim Tascı teşekkür açıklamasında bulundu Taşcı Değerli Gülnar lı ve Zeyneli, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, beni bu seçim sürecinde yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarım. 31 Mart Mahalli idareler seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde, nezaket kuralları çerçevesinde, hoş görülü, yapıcı eleştiri ve önerilere açık olarak tamamladık. Hiç kimseyi ötelemed en,ayrıştırmadan, birleştirici olacağımın, her zaman hizmet odaklı, öz verili, şahsa değil kamuya hizmet anlayışından taviz vermeyeceğimin bilinmesini isterim. Bana bu kutsal görevi layık gören Belediye Başkanım Sn. Fatih Önge beye, MHP ilçe Başkanım Sn. Oğuzhan Cerit beye, Ak Parti İlçe Başkanım Sn. Ahmet Şahin beye saygılarımı arz ediyorum. Seçim sürecinde her zaman yanımda olan değerli eşim ve çocuklarıma ayrıca teşekkür ediyorum. SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM..   Rasim Taşcı Cumhur İttifakı MHP Gülnar Belediye Meclis Üyesi.  
Taşcı'dan Teşekkür Açıklaması

Cumhur İttifakı MHP Gülnar Belediye Meclis Üyesi Rasim Tascı teşekkür açıklamasında bulundu Taşcı
Değerli Gülnar lı ve Zeyneli, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, beni bu seçim sürecinde yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarım. 31 Mart Mahalli idareler seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde, nezaket kuralları çerçevesinde, hoş görülü, yapıcı eleştiri ve önerilere açık olarak tamamladık.

Hiç kimseyi ötelemed en,ayrıştırmadan, birleştirici olacağımın, her zaman hizmet odaklı, öz verili, şahsa değil kamuya hizmet anlayışından taviz vermeyeceğimin bilinmesini isterim.

Bana bu kutsal görevi layık gören Belediye Başkanım Sn. Fatih Önge beye,

MHP ilçe Başkanım Sn. Oğuzhan Cerit beye, Ak Parti İlçe Başkanım Sn. Ahmet Şahin beye saygılarımı arz ediyorum.

Seçim sürecinde her zaman yanımda olan değerli eşim ve çocuklarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM..
 

Rasim Taşcı

Cumhur İttifakı MHP Gülnar Belediye Meclis Üyesi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.