Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Su Toplama Havuzunun İlk Kazması Vuruldu

Dünya 20.03.2024 - 16:32, Güncelleme: 20.03.2024 - 16:32 4064 kez okundu.
 

Su Toplama Havuzunun İlk Kazması Vuruldu

Su Toplama Havuzunun İlk Kazması Vuruldu

Gülnar İlçesine bağlı Kuskan Mahalle halkının sulama suyu olarak kullanılması için Karasu mevkisinden Kuskan Mahallesine sulama suyu için havuz projesinin temeli atıldı. Kuskan Sulama Kooperatif Başkanı Muharrem Çolak yaptığı açıklamada;Kuskan Mahalles halkımızın hizmetine sunacak olduğumuz sulama suyu projesinin aktarılacağı havuzun kazmasını başlattık.Kuskan Mahallemiz ile Karasu mevkisinden gelecek su kuş bakışı 2,5 km olup sulama boruları ile Kuskan Mahallesi ne kazmış olduğumuz sulama havuzuna aktarılacak yaklaşık 4 bin metre boru ile döşenecek hatta ilk kazmayı yaptık.Gülnar Belediyesi,Gülnar Orman İşletme Müdürlüğümüz ile birlikte Kooperatifimiz olarak bu suyu Kuskan Mahallemize çıkaracağız saniyede 40 litre çıkan suyun ilk etapta yarısını alarak halkımızın sulama suyu olarak hizmetine sunacağız dedi. İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı konuşmasında;Kuskan Mahallemizde Kooperatif,Belediye ve Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Karasu yu Kuskana akıtma projesinin ilk etabı olan Yol açılmasıyla tamamlandı.Projenin diğer aşaması olan Sulama suyunu Mahalle halkının hizmetine aktarılması için su toplama havuzuna ilk kazma vuruldu.Kuskan Halkı bu projeye sahip çıkacağına eminim inşallah en kısa zamanda borular döşenir suyunuz akar.Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Su toplama havuzu İlçe Müftüsü Yusuf Kaya tarafından yapılan dua kesilen kurbanın ardından  kurdele kesimiyle açıldı.
Su Toplama Havuzunun İlk Kazması Vuruldu

Gülnar İlçesine bağlı Kuskan Mahalle halkının sulama suyu olarak kullanılması için Karasu mevkisinden Kuskan Mahallesine sulama suyu için havuz projesinin temeli atıldı.
Kuskan Sulama Kooperatif Başkanı Muharrem Çolak yaptığı açıklamada;Kuskan Mahalles halkımızın hizmetine sunacak olduğumuz sulama suyu projesinin aktarılacağı havuzun kazmasını başlattık.Kuskan Mahallemiz ile Karasu mevkisinden gelecek su kuş bakışı 2,5 km olup sulama boruları ile Kuskan Mahallesi ne kazmış olduğumuz sulama havuzuna aktarılacak yaklaşık 4 bin metre boru ile döşenecek hatta ilk kazmayı yaptık.Gülnar Belediyesi,Gülnar Orman İşletme Müdürlüğümüz ile birlikte Kooperatifimiz olarak bu suyu Kuskan Mahallemize çıkaracağız saniyede 40 litre çıkan suyun ilk etapta yarısını alarak halkımızın sulama suyu olarak hizmetine sunacağız dedi.
İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı konuşmasında;Kuskan Mahallemizde Kooperatif,Belediye ve Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Karasu yu Kuskana akıtma projesinin ilk etabı olan Yol açılmasıyla tamamlandı.Projenin diğer aşaması olan Sulama suyunu Mahalle halkının hizmetine aktarılması için su toplama havuzuna ilk kazma vuruldu.Kuskan Halkı bu projeye sahip çıkacağına eminim inşallah en kısa zamanda borular döşenir suyunuz akar.Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
Su toplama havuzu İlçe Müftüsü Yusuf Kaya tarafından yapılan dua kesilen kurbanın ardından  kurdele kesimiyle açıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.