Yeşilay Mersin Şube Başkanı Mikail Eren Oldu.

Dünya 06.12.2023 - 11:23, Güncelleme: 06.12.2023 - 11:23 8868+ kez okundu.
 

Yeşilay Mersin Şube Başkanı Mikail Eren Oldu.

Yeşilay Mersin Şube Başkanı Mikail Eren Oldu.

Yeşilay Mersin Şube Başkanı Mikail Eren Oldu.Eren Yaptığı yazılı açıklamada;Kıymetli Mersinliler, Yeşilay’ımızım Değerli Üyeleri ve Gönüllüleri, Bugün itibari ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi Başkanlığı vazifesi şahsıma tevdi edildi. Kurulduğu günden itibaren Derneğimizin çalışmalarını yürüten bütün Başkan ve Yönetim Kurullarına, emeği geçen herkese, görevi devraldığım Sayın Halit Pekduran ve Yönetim Kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi olarak sadece bağımlılık alanında değil toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda, topluma samimiyetle destek verecek bir sivil toplum kuruluşu olarak görev yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün bilgi, birikim ve tecrübemizle şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya gayret edeceğiz. Türkiye Yeşilay Cemiyeti değerli gönüllüleri ve üyeleri ile; ailelere, yetişkinlere, çocuk ve gençlere yönelik farklı programlarla yürütülen çalışmalarımızla, Yeşilay'ın bir asrı aşan misyonuna yakışan bir duruşla mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi Yönetim Kuruluna teveccühleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Yeni Yönetim Kurulumuzun şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyor, Yeşilay varsa hayat var diyoruz. Saygılarımla… Mikail Eren Yeşilay Mersin Şube Başkanı
Yeşilay Mersin Şube Başkanı Mikail Eren Oldu.

Yeşilay Mersin Şube Başkanı Mikail Eren Oldu.Eren Yaptığı yazılı açıklamada;Kıymetli Mersinliler, Yeşilay’ımızım Değerli Üyeleri ve Gönüllüleri,

Bugün itibari ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi Başkanlığı vazifesi şahsıma tevdi edildi. Kurulduğu günden itibaren Derneğimizin çalışmalarını yürüten bütün Başkan ve Yönetim Kurullarına, emeği geçen herkese, görevi devraldığım Sayın Halit Pekduran ve Yönetim Kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi olarak sadece bağımlılık alanında değil toplumun ihtiyaç duyduğu her alanda, topluma samimiyetle destek verecek bir sivil toplum kuruluşu olarak görev yapacağız.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün bilgi, birikim ve tecrübemizle şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya gayret edeceğiz. Türkiye Yeşilay Cemiyeti değerli gönüllüleri ve üyeleri ile; ailelere, yetişkinlere, çocuk ve gençlere yönelik farklı programlarla yürütülen çalışmalarımızla, Yeşilay'ın bir asrı aşan misyonuna yakışan bir duruşla mücadelemize devam edeceğiz.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi Yönetim Kuruluna teveccühleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Yeni Yönetim Kurulumuzun şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyor, Yeşilay varsa hayat var diyoruz.

Saygılarımla…

Mikail Eren

Yeşilay Mersin Şube Başkanı

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.