Gülnar 3923 Öğrenci Karne Aldı

Dünya 19.01.2024 - 11:39, Güncelleme: 19.01.2024 - 18:58 9358+ kez okundu.
 

Gülnar 3923 Öğrenci Karne Aldı

Gülnar 3923 Öğrenci Karne Aldı

Gülnar 3923 Öğrenci Karne Aldı Gülnar İlçesinde 3923 Öğrenci karne sevincini yaşadı.Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Kadim yaptığı açıklamada;Gülnar İlçe Milli EĞİTİM Müdürlüğümüze bağlı İlçe Merkez ve Mahallelerimizde toplamda 3923 Öğrencimiz karnelerini alarak 15 günlük tatilleri başladı.Kadim açıklamasında; 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. yarıyılını başarıyla tamamladığınız için sizleri tebrik ederim. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler, karnelerinizi almanın heyecanını yaşıyorsunuz ve bu dönemde edindiğiniz bilgi ve becerilerle büyük bir gelişme kaydettiğinizi biliyorum. Unutmayın ki başarı sadece notlardan ibaret değildir. Her öğrenilen bilgi, her karşılaşılan zorluk, gerçek başarının temelini oluşturur. Bu nedenle, aldığınız notların yanı sıra, öğrendiğiniz her şeyin ve karşılaştığınız her zorluğun, gerçek başarınızın temelini oluşturduğunu unutmayın. Sevgili veliler, çocuklarınızın eğitim yolculuğunda sizin desteğiniz büyük önem taşıyor. Karneleriyle ilgili konuşurken, olumlu yönlerini vurgulayarak onları motive etmek, gelecek dönemdeki hedeflerine daha güçlü bir şekilde odaklanmalarına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, tatil sürecinde de çocuklarınızla zaman geçirerek birbirinizle daha yakın bir bağ kurabilirsiniz. Sevgili öğretmenler, sizlere öğrencilere sağladığınız rehberlik ve destek için teşekkür ederim. Sadece bilgiyle değil, aynı zamanda onların kişilik ve karakterlerine değer katarak geleceğe hazırlıyorsunuz. Öğrencilerimizin başarıları, sizlerin özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşiyor. Bu birlikteliği sürdürerek, ikinci yarıyılda da öğrencilerimizin başarı grafiğini yükseltmek ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak adına birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Tatil sürecinde ise öğrencilerimizin dinlenip enerji toplayarak güzel anılar biriktirmelerini diliyorum. Eğitim camiamıza değerli katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim.dedi.
Gülnar 3923 Öğrenci Karne Aldı

Gülnar 3923 Öğrenci Karne Aldı

Gülnar İlçesinde 3923 Öğrenci karne sevincini yaşadı.Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Kadim yaptığı açıklamada;Gülnar İlçe Milli EĞİTİM Müdürlüğümüze bağlı İlçe Merkez ve Mahallelerimizde toplamda 3923 Öğrencimiz karnelerini alarak 15 günlük tatilleri başladı.Kadim açıklamasında;

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. yarıyılını başarıyla tamamladığınız için sizleri tebrik ederim.

Geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler, karnelerinizi almanın heyecanını yaşıyorsunuz ve bu dönemde edindiğiniz bilgi ve becerilerle büyük bir gelişme kaydettiğinizi biliyorum. Unutmayın ki başarı sadece notlardan ibaret değildir. Her öğrenilen bilgi, her karşılaşılan zorluk, gerçek başarının temelini oluşturur. Bu nedenle, aldığınız notların yanı sıra, öğrendiğiniz her şeyin ve karşılaştığınız her zorluğun, gerçek başarınızın temelini oluşturduğunu unutmayın.

Sevgili veliler, çocuklarınızın eğitim yolculuğunda sizin desteğiniz büyük önem taşıyor. Karneleriyle ilgili konuşurken, olumlu yönlerini vurgulayarak onları motive etmek, gelecek dönemdeki hedeflerine daha güçlü bir şekilde odaklanmalarına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, tatil sürecinde de çocuklarınızla zaman geçirerek birbirinizle daha yakın bir bağ kurabilirsiniz.

Sevgili öğretmenler, sizlere öğrencilere sağladığınız rehberlik ve destek için teşekkür ederim. Sadece bilgiyle değil, aynı zamanda onların kişilik ve karakterlerine değer katarak geleceğe hazırlıyorsunuz. Öğrencilerimizin başarıları, sizlerin özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşiyor.

Bu birlikteliği sürdürerek, ikinci yarıyılda da öğrencilerimizin başarı grafiğini yükseltmek ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak adına birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Tatil sürecinde ise öğrencilerimizin dinlenip enerji toplayarak güzel anılar biriktirmelerini diliyorum. Eğitim camiamıza değerli katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim.dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.