Kamu-Sen Gülnar temsilciliği tarafından Öğretmenler gününe Özel 250 Adet Lavanta Fidanı Dikildi

Dünya 24.11.2023 - 08:27, Güncelleme: 24.11.2023 - 08:53 7692+ kez okundu.
 

Kamu-Sen Gülnar temsilciliği tarafından Öğretmenler gününe Özel 250 Adet Lavanta Fidanı Dikildi

Kamu-Sen’den Öğretmenler gününe Özel 250 Adet Lavanta Fidanı Dikildi

Öğretmenler gününe Özel 100 Adet Lavanta Fidanı Dikildi Türk Eğitim –Sen Gülnar İlçe Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Ayvalı Mahallesinde bulunan Alpaslan Türkeş Parkına 250 adet Lavanta fidanı dikildi. Türk Eğitim –Sen Gülnar İlçe Temsilcisi Niyazi Yeltaşı yaptığı konuşmada ;Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır." Diyerek bizlere armağan etmiş olduğu bu kutlu günü, bugün Cumhuriyetimizin 100.yılında kutlamaktan gurur duyuyorum. Bugün burada her Öğretmene karanfil dağıtmak yerine doğanın ticari bir faaliyete alet olmasını engelleyip, Tüm Öğretmenlerimiz adına Lavanta Fidesi dikerek doğaya katkı sağlamayı hedefliyoruz. En Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün, Şehit Öğretmenlerimizin ve Siz değerli Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum. Etkinliğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. dedi. İİlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı konuşmasında;24 Kasım Öğretmenler günü ve Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümü için emekli öğretmenlerimiz,çalışan Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizle birlikte lavanta fidanı diktik.Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarım dedi.
Kamu-Sen’den Öğretmenler gününe Özel 250 Adet Lavanta Fidanı Dikildi

Öğretmenler gününe Özel 100 Adet Lavanta Fidanı Dikildi

Türk Eğitim –Sen Gülnar İlçe Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Ayvalı Mahallesinde bulunan Alpaslan Türkeş Parkına 250 adet Lavanta fidanı dikildi.

Türk Eğitim –Sen Gülnar İlçe Temsilcisi Niyazi Yeltaşı yaptığı konuşmada ;Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır." Diyerek bizlere armağan etmiş olduğu bu kutlu günü, bugün Cumhuriyetimizin 100.yılında kutlamaktan gurur duyuyorum. Bugün burada her Öğretmene karanfil dağıtmak yerine doğanın ticari bir faaliyete alet olmasını engelleyip, Tüm Öğretmenlerimiz adına Lavanta Fidesi dikerek doğaya katkı sağlamayı hedefliyoruz.

En Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün, Şehit Öğretmenlerimizin ve Siz değerli Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum. Etkinliğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. dedi.
İİlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Yaktı konuşmasında;24 Kasım Öğretmenler günü ve Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümü için emekli öğretmenlerimiz,çalışan Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizle birlikte lavanta fidanı diktik.Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarım dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.