Belediye Meclis Üyesi Adayı ErzurumTemaslarda Bulundu

Dünya 26.02.2024 - 15:11, Güncelleme: 26.02.2024 - 15:11 7693+ kez okundu.
 

Belediye Meclis Üyesi Adayı ErzurumTemaslarda Bulundu

Belediye Meclis Üyesi Adayı ErzurumTemaslarda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Gülnar Belediye Meclis Üyesi Adayı Muhammet Erzurum,Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon  Müdürlüğüve Meski Müdürlüğünü ziyaret etti. Erzurum;31 Mart2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede için destek istediğini belirtti.Erzurum;Gülnar İlçemin kalkınması,büyümesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket edereek büyüyüp,gelişecek.Bütün Gülnarlı hemşerilerimizden destek istiyorum dedi.Erzurum;Ziyaretlerimiz kamu Kurum ve kuruluşlarda devam edecektir dedi.
Belediye Meclis Üyesi Adayı ErzurumTemaslarda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Gülnar Belediye Meclis Üyesi Adayı Muhammet Erzurum,Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon  Müdürlüğüve Meski Müdürlüğünü ziyaret etti.
Erzurum;31 Mart2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede için destek istediğini belirtti.Erzurum;Gülnar İlçemin kalkınması,büyümesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket edereek büyüyüp,gelişecek.Bütün Gülnarlı hemşerilerimizden destek istiyorum dedi.Erzurum;Ziyaretlerimiz kamu Kurum ve kuruluşlarda devam edecektir dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.