Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yüksel Çelik Ata Ocağından Seslendi

Dünya 24.03.2024 - 14:02, Güncelleme: 24.03.2024 - 14:08 4755 kez okundu.
 

Yüksel Çelik Ata Ocağından Seslendi

Yüksel Çelik Ata Ocağından Seslendi

İyi Parti Gülnar Belediye Başkan Adayı Yüksel Çelik Gülnar İlçesinden Konvoylar eşliğinde Büyükeceli Mahallesinde Mahalle halkıyla bir araya geldi. Büyükeceli Mahallesinde yaptığı mitingde konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahin;31 Mart 2019’da içinizden çıkan benimde sevdiğim Mehmet Kale Belediye Başkan adayına oy  vermeyen Bayram Ali Dede’ye mi oy vereceksiniz. Daha 15 gün önce içinizden biri olan Ünal Güdül’e mi oy vereceksiniz .Herkes aklını başına alsın. Evladınıza sahip çıkacaksınız Sizin evladınız Yüksel Çelik sizler evladınıza sahip çıkacaksınız bundan eminim dedi. İyi Parti Gülnar Belediye Başkan Adayı Yüksel Çelik Büyükeceli halkına seslendi. Çelik konuşmasında; Burası benim ata ocağım. Ben Meclis Üyesi iken Büyükeceli mahallesinin sahildeki yolun asfaltını kendi cebimden yaptırdım. Şimdi o yolu açamıyorlar. Belediye Başkanı ayda bir geleceğim dedi. Bizim 50 Mahalleye 50 projelerimiz var. Büyükecelinin bir Belediye Başkanı ve birde Belediye Başkan Yardımcısı içinizden biri Ahmet Bal var.Büyükeceli hak ettiği hizmeti alacak.Büyükeceli Mahallesinde düğün salonu yok 2 ay içerisinde düğün salonunuz olacak.Büyükeceli’ye ek belediye binası yapacağım en az hafta 2 gün burada olacağım. Değerli Büyükeceli hemşerilerim,bir oy deyip geçme aklı Büyükeceli –Gülnar olmayanı seçme.Gülnarın Büyükecelinin 5 yılını hibe etme.Adam Büyükeceliye her ay gelecem dedi.5 yılda 2 defa geldi.Benim işim,aşım burada 15 günde bir geleceğim .Bana vereceğin bir oy Gülnar’ın kalkınmasına, büyükecelinin gelişmesine yeniden büyümesine yeniden inşa edilmesine  bir olacak.Hep birlikte kazanacağız,hep birlikte yöneteceğiz.Başaracağız,başaracağız ne mutlu türküm diyene.dedi. Çelik Bayram öncesi vatandaşlara şeker ve kolonya hediye etti
Yüksel Çelik Ata Ocağından Seslendi

İyi Parti Gülnar Belediye Başkan Adayı Yüksel Çelik Gülnar İlçesinden Konvoylar eşliğinde Büyükeceli Mahallesinde Mahalle halkıyla bir araya geldi. Büyükeceli Mahallesinde yaptığı mitingde konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahin;31 Mart 2019’da içinizden çıkan benimde sevdiğim Mehmet Kale Belediye Başkan adayına oy  vermeyen Bayram Ali Dede’ye mi oy vereceksiniz. Daha 15 gün önce içinizden biri olan Ünal Güdül’e mi oy vereceksiniz .Herkes aklını başına alsın. Evladınıza sahip çıkacaksınız Sizin evladınız Yüksel Çelik sizler evladınıza sahip çıkacaksınız bundan eminim dedi.
İyi Parti Gülnar Belediye Başkan Adayı Yüksel Çelik Büyükeceli halkına seslendi. Çelik konuşmasında; Burası benim ata ocağım. Ben Meclis Üyesi iken Büyükeceli mahallesinin sahildeki yolun asfaltını kendi cebimden yaptırdım. Şimdi o yolu açamıyorlar. Belediye Başkanı ayda bir geleceğim dedi. Bizim 50 Mahalleye 50 projelerimiz var. Büyükecelinin bir Belediye Başkanı ve birde Belediye Başkan Yardımcısı içinizden biri Ahmet Bal var.Büyükeceli hak ettiği hizmeti alacak.Büyükeceli Mahallesinde düğün salonu yok 2 ay içerisinde düğün salonunuz olacak.Büyükeceli’ye ek belediye binası yapacağım en az hafta 2 gün burada olacağım.
Değerli Büyükeceli hemşerilerim,bir oy deyip geçme aklı Büyükeceli –Gülnar olmayanı seçme.Gülnarın Büyükecelinin 5 yılını hibe etme.Adam Büyükeceliye her ay gelecem dedi.5 yılda 2 defa geldi.Benim işim,aşım burada 15 günde bir geleceğim .Bana vereceğin bir oy Gülnar’ın kalkınmasına, büyükecelinin gelişmesine yeniden büyümesine yeniden inşa edilmesine  bir olacak.Hep birlikte kazanacağız,hep birlikte yöneteceğiz.Başaracağız,başaracağız ne mutlu türküm diyene.dedi.
Çelik Bayram öncesi vatandaşlara şeker ve kolonya hediye etti

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.