Dr. Ali Öz'ün Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Dünya 07.02.2024 - 21:34, Güncelleme: 07.02.2024 - 21:34 9548+ kez okundu.
 

Dr. Ali Öz'ün Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediyesi Başkan adayı

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediyesi Başkan adayı Dr. Ali Öz'ün Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.   Vatandaşların yoğun ilgisi ile miting ortamına dönen koordinasyon merkezinin açılışına AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin Cumhur ittifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Soydan, MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, Toroslar Belediyesi eski Başkanı ve önceki dönem Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Hamit Tuna,  AK Parti ve MHP’li yöneticilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim Koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Toroslar Belediyesi Başkan adayı Dr. Ali Öz bu merkezimiz seçim boyunca kıymetli hemşehrilerimize ve gönüldaşlarımıza hizmet verecektir. Açılış törenimize katılımları ile bizleri onurlandıran; Mersin Milletvekilimiz, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Teşkilat Başkanlarımız, Teşkilat Yöneticilerimiz, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarımız, partililerimiz ve her koşulda desteklerini esirgemeyerek, birlik beraberlik ruhuyla bizimle aynı yolda kol kola yürüyen kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Toroslarda yanan meşale dalga dalga Büyükşehir’e tesir edecek, bayrak inmeyecek. Birliğin gücüyle birlikte başaracağız Haydi Bismillah…” dedi. Dr. Ali Öz’ün konuşmasında geçmiş dönem Belediye Başkanı Hamit Tuna ve geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Fatih Kısa’ya da söz vermesi açılışa katılanlar tarafından takdirle karşılandı. Dr. Ali Öz belediyecilik anlayışı hakkında ise şunları söyledi : “Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir. Ben de yüreğimdeki vatan sevgisi ile Toroslarda ayrıştırmayan birleştiren bir anlayışla milletimize hizmet vermek istiyorum. Cesaretle, bilimle, bereketle ve insan merkezli bir yönetim anlayışıyla hizmet vermek temel hedefimizdir. Belediyecilik şefkat gerektirir, biz uzanacak bir el bekleyenleri kucaklamaya geliyoruz. Torosları birlik içinde yönetmek için bir yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun.”  
Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediyesi Başkan adayı

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediyesi Başkan adayı Dr. Ali Öz'ün Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

 

Vatandaşların yoğun ilgisi ile miting ortamına dönen koordinasyon merkezinin açılışına AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin Cumhur ittifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Soydan, MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, Toroslar Belediyesi eski Başkanı ve önceki dönem Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Hamit Tuna,  AK Parti ve MHP’li yöneticilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim Koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Toroslar Belediyesi Başkan adayı Dr. Ali Öz bu merkezimiz seçim boyunca kıymetli hemşehrilerimize ve gönüldaşlarımıza hizmet verecektir.

Açılış törenimize katılımları ile bizleri onurlandıran; Mersin Milletvekilimiz, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Teşkilat Başkanlarımız, Teşkilat Yöneticilerimiz, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarımız, partililerimiz ve her koşulda desteklerini esirgemeyerek, birlik beraberlik ruhuyla bizimle aynı yolda kol kola yürüyen kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Toroslarda yanan meşale dalga dalga Büyükşehir’e tesir edecek, bayrak inmeyecek. Birliğin gücüyle birlikte başaracağız Haydi Bismillah…” dedi.

Dr. Ali Öz’ün konuşmasında geçmiş dönem Belediye Başkanı Hamit Tuna ve geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Fatih Kısa’ya da söz vermesi açılışa katılanlar tarafından takdirle karşılandı.

Dr. Ali Öz belediyecilik anlayışı hakkında ise şunları söyledi : “Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir. Ben de yüreğimdeki vatan sevgisi ile Toroslarda ayrıştırmayan birleştiren bir anlayışla milletimize hizmet vermek istiyorum. Cesaretle, bilimle, bereketle ve insan merkezli bir yönetim anlayışıyla hizmet vermek temel hedefimizdir. Belediyecilik şefkat gerektirir, biz uzanacak bir el bekleyenleri kucaklamaya geliyoruz. Torosları birlik içinde yönetmek için bir yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.