Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Muhtar Adayı Aysel Dibek Gazeteciler Gününü Kutladı

Dünya 11.01.2024 - 10:58, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:58 9185+ kez okundu.
 

Muhtar Adayı Aysel Dibek Gazeteciler Gününü Kutladı

Muhtar Adayı Aysel Dibek Gazeteciler Gününü Kutladı

Saray Mahallesi Muhtar Adayı Aysel Dibek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle  iş yerimizi ziyaret etti.Dibek;Saray Mahallesi Muhtar adayı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.Saray Mahallemize kadın eli değecek.Mahallemizin sorunlarını yetkililere ileteceğiz ve işlerin takibini yapacağız.Mahalle Halkımızla istişareler kuracağız her zaman halkımızla iç içe olup sorunları birlikte çözeceğiz.Görev yapan Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım dedi. Ziyaretlerinden dolayı Muhtar Adayımız Aysel Dibek’e teşekkür ederiz.
Muhtar Adayı Aysel Dibek Gazeteciler Gününü Kutladı

Saray Mahallesi Muhtar Adayı Aysel Dibek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle  iş yerimizi ziyaret etti.Dibek;Saray Mahallesi Muhtar adayı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.Saray Mahallemize kadın eli değecek.Mahallemizin sorunlarını yetkililere ileteceğiz ve işlerin takibini yapacağız.Mahalle Halkımızla istişareler kuracağız her zaman halkımızla iç içe olup sorunları birlikte çözeceğiz.Görev yapan Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Muhtar Adayımız Aysel Dibek’e teşekkür ederiz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.