Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Orköy'den Traktör Desteği

Dünya 29.12.2023 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2023 - 16:21 5108+ kez okundu.
 

Orköy'den Traktör Desteği

Orköy'den Traktör Desteği

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 2023 yılı içerisinde Orman Köylülerimizi yerinde kalkındırmak için ORKÖY(Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürlüğü) kredisi vererek Emirhacı ve İshaklar mahallelerine 2 adet orman köylümüze taraktör sahibi yapmıştık, son olarak ta yine İshaklar ve Tırnak Mahalleleri olmak Üzere toplamda 4 orman köylümüzü traktör sahibi yaptık. Orman Genel Müdürlüğü olarak kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı yerinde kalkındırmak, ekonomilerine destek olmak, yeni iş imkânı sağlamak ve en önemlisi ormanların üretim içerikli bakımını da sağlamak için her yıl Bölge Müdürlüğümüz tarafından vatandaşlarımıza ORKÖY Kredisi verilmektedir. Verilen kredilerin %20 si hibe olup geriye kalan %80 ise faizsiz 7 yıl geri ödemelidir
Orköy'den Traktör Desteği

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 2023 yılı içerisinde Orman Köylülerimizi yerinde kalkındırmak için ORKÖY(Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürlüğü) kredisi vererek Emirhacı ve İshaklar mahallelerine 2 adet orman köylümüze taraktör sahibi yapmıştık, son olarak ta yine İshaklar ve Tırnak Mahalleleri olmak Üzere toplamda 4 orman köylümüzü traktör sahibi yaptık.

Orman Genel Müdürlüğü olarak kırsalda yaşayan vatandaşlarımızı yerinde kalkındırmak, ekonomilerine destek olmak, yeni iş imkânı sağlamak ve en önemlisi ormanların üretim içerikli bakımını da sağlamak için her yıl Bölge Müdürlüğümüz tarafından vatandaşlarımıza ORKÖY Kredisi verilmektedir. Verilen kredilerin %20 si hibe olup geriye kalan %80 ise faizsiz 7 yıl geri ödemelidir

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.