Başkan Ünüvar Başvurusunu Yaptı

Dünya 05.12.2023 - 16:36, Güncelleme: 05.12.2023 - 16:36 8842+ kez okundu.
 

Başkan Ünüvar Başvurusunu Yaptı

Başkan Ünüvar Başvurusunu Yaptı

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Kiraz, Süleyman Yılmaz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi makamında ziyaret ettiler. Başkan Ünüvar;2024 Yerel seçimler için Belediye Başkanı Aday Adaylık başvurumu yaptım. Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeliyi makamında ziyaret ettik.2019 Yılından bu yana vermiş olduğumuz sözleri teker teker yaptık, projelerimizi hayata geçirdik. Cumhur İttifakı olarak Gülnar İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında Genel Başkanımıza bilgi verdik.2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak göreve talibim. Üretken Belediyecilik olarak Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Başkan Ünüvar daha sonra Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz’ı ziyaret ederek Başvuru belgesini verdi. Başkan Ünüvar;2019 Yerel Seçimlerinde söylediğimiz Projeleri hayat ageçirdik.Gülnmar Halkımıza vermiş olduğumuz sözleri tuttuk 2024 Yerel Seçimlerinde Gülnar Halkımızdan destek, istiyoruz.Dedi.  
Başkan Ünüvar Başvurusunu Yaptı

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Kiraz, Süleyman Yılmaz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi makamında ziyaret ettiler. Başkan Ünüvar;2024 Yerel seçimler için Belediye Başkanı Aday Adaylık başvurumu yaptım. Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeliyi makamında ziyaret ettik.2019 Yılından bu yana vermiş olduğumuz sözleri teker teker yaptık, projelerimizi hayata geçirdik. Cumhur İttifakı olarak Gülnar İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında Genel Başkanımıza bilgi verdik.2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak göreve talibim.
Üretken Belediyecilik olarak Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.
Başkan Ünüvar daha sonra Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz’ı ziyaret ederek Başvuru belgesini verdi.
Başkan Ünüvar;2019 Yerel Seçimlerinde söylediğimiz Projeleri hayat ageçirdik.Gülnmar Halkımıza vermiş olduğumuz sözleri tuttuk 2024 Yerel Seçimlerinde Gülnar Halkımızdan destek, istiyoruz.Dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gulnarcity.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.